GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Dhow Inn

28kamers/units
Zanzibar | South East Coast | Paje Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Sonia Jimenez
6.87 m | Lat:S 6° 15' 45" Long: E 39° 32' 5" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Er zijn zo van die adresjes die je moet onthouden en laat Dhow Inn er nu net zo eentje zijn. Dit is ongetwijfeld een van de mooiste lodges in Paje. Gelegen op minder dan een uur van het historische Stone Town en de internationale luchthaven is Dhow Inn echt een klein stukje paradijs. Het hoofdgebouw werd in 2007 gebouw en ondertussen werden in 2013 nieuwe kamers toegevoegd. Paje is zonder meer een van de beste plekjes om te vertoeven in dit zuidoostelijke deel van Zanzibar. Kilometers lange witte stranden, een schitterende azuurblauwe Indische Oceaan en het surf en kite paradijs van het land (vanwege de gunstige wind). Het lokale rif strekt zich hier over een lange afstand en bij laagtij komt een groot gebied droog te liggen. Dat is precies de periode waar de lokale inwoners, voornamelijk dan de vrouwen, het zeewier komen oogsten, dat vervolgens gedroogd de hele wereld over gaat om in onder andere cosmetica te worden gebruikt.

Dhow Inn telt in totaal 28 kamers, waarvan 24 Standard en 4 Superior. Deze laatste kunnen een extra bed mee in de kamer opnemen voor gasten die een triple kamer wensen. De kamers zijn onderverdeeld in twee delen met een grot centraal binnenplein en groot zwembad. Een derde zwembad bevindt zich bij het hoofdgebouw en werd vervaardigd in de vorm van een hart. Het strand ligt op amper 100 meter afstand en zal in de loop van 2015 een eigen bar voorzien op een afgeschermd deel waar je ook de strandzetels kan terugvinden die voor privegebruik bedoeld zijn. Masai krijgers zorgen ervoor dat de zogenaamde 'beach boys' je niet komen lastig vallen met hun verkooptrucjes. Alle kamers zijn voorzien van een kluisje en minibar. Wat meteen bij aankomst opvalt is de netheid van de kamers, de lodge en de eetruimte. Werkelijk alles is tot in de puntjes verzorgd en je gaat echt je best moeten doen om maar iets negatiefs te zoeken. Alle kamers hebben ook een ruime badkamer met douche. Bij het hoofdgebouw ligt ook de bar, een souvenirshop en het restaurant met groot buitenterras, dat overdekt is en je zo bescherming biedt tegen de zon. Ook de bovenverdieping van het hoofdgebouw wordt gebruikt voor onder andere het ontbijt en avondmaal. Zo kan je genieten van het zicht op deels strand, de wuivende palmbomen en de Indische Oceaan. De keuken serveert enkel vers gemaakte gerechten en vooral vis wordt aangeschaft bij de lokale vissers.

Aan activiteiten ontbreekt het bij Dhow Inn alvast niet. Zo hebben ze een kite en surfcentrum, een opslagplaats voor alle surfmateriaal, met wasruimte. Een Spa waar verschillende massage mogelijkheden worden aangeboden en tal van andere zaken die kunnen worden georganiseerd. Alle gasten ontvangen een welkomstdrankje bij aankomst. Dhow Inn is echt een adresje om te onthouden, op alle vlak blinkt deze lodge uit, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

Opmerking: Tarieven zijn op basis van de overnachting, inclusief een gevulde minibar bij aankomst, ontbijt en avondmaal (DBB/HB) en gratis draadloos internet op de kamer en in de openbare ruimtes

Kinderen:

- 0 tot 2 verblijven gratis bij twee volwassenen
- Kinderen 2 tot 12 aan 10% korting
- Kinderen 2 tot 12 die de kamer delen met een volwassene aan 5% korting

Full Board (FB): een supplement van 15 US$/pp/nacht.

Kerst- en oudjaar geldt een toeslag van 35 US$/per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen